Suflet si pasiune

“Pune suflet si pasiune in ceea ce faci si vei ridica standardele.” Asa au gandit arhitectii si industriasii iluminati ai inceputului de secol XX. In urma lor au ramas mosteniri, cladiri de patrimoniu cu o valoare inestimabila, iar noi am ales sa nu le trecem cu vederea.

Micul Paris

Simtul estetic, bunul gust si pasiunea pentru a desena un oras cum numai Parisul mai era la vremea respectiva au creat Palatul Justitiei, Palatul CEC, Palatul Telefoanelor, Palatul Cercului Militar, Casa Presei sau Arcul de Triumf si o multime de vile cu o arhitectura speciala.

Capitala a Capitalei


Toate aceste grandioase proprietati sunt gazduite in cartiere precum Dorobanti, Aviatorilor, Floreasca, Aviatiei, Baneasa, Piata Presei, Primaverii, Soseaua Nordului sau Pipera-Iancu Nicolae – repere emblematice ale acestei zonei sunt marii indicatori pentru regiunea nordica si centrala a Bucurestiului, aceasta Capitala a Capitalei. Supranumita si zona premium a Bucurestiului, aici gasesti toate privilegiile unei vieti la standarde inalte.

Heritage Properites

Asa a prins contur si Heritage Properites, din toate aceste mosteniri, pe care le-am studiat, care ne-au fascinat si datorita carora am decis sa aducem pe piata romaneasca un serviciu de calitate dedicat proprietatilor speciale, care au in spatele lor povesti.

Tuturor ne plac povestile, doar suntem oameni si consideram ca este de datoria noastra sa pastram patrimoniul in cea mai buna stare, cum la fel, este de datoria noastra sa evoluam si sa aducem Bucurestiului noi cladiri de patrimoniu care sa le intregeasca. Pe langa cladirile monument construite inca din anii ‘30 in aceasta zona, era contemporana si modernismul au adus noi dezvoltari exceptionale in zona, de la ansambluri rezidentiale, centre comerciale, hoteluri sau cladiri impresionante de birouri.

Bucurestiul creste odata cu tine

Suntem incantati ca vrei sa stii mai multe despre proprietatile noastre si speram sa te ajutam sa alegi acea proprietate exceptionala care trebuie sa fie a ta.

default_heritage