ACMANIC

galerie foto

Central

Acmanic reprezintă un proiect rezidențial înconjurat de spații verzi și amplasat într-o locație privilegiată din Băneasa – Iancu Nicolae. Acmanic redefinește standardul luxului de acasă, prin finisajele și facilitățile de înaltă calitate și rafinament.

Aici vei găsi ceea ce ai visat mereu: un spațiu rezidențial cu arhitectură modernă și înălțimi de 3m în living și de 2,8m în dormitor, un diferențiator important al locuințelor, apartamente generoase înconjurate de spații verzi, cu grădini și terase mari pentru tine și familia ta.

Proiectul Acmanic se află în curs de certificare Green Homes / ROGBC.

O zi bună nu poate începe decât într-o locuință pe măsură. Una spațioasă și luminoasă, cu dotări exclusiviste. Una din care ieși la relaxare direct în propria grădină, bucurându-te de liniște și natură. Nu se află nimic între tine și cerul senin.

Ai găsit acel loc special pe care îl numești Acasă: o îmbinare perfectă a naturii cu facilitățile de lux. Departe de aglomerația urbană, dar la o distanță confortabilă de punctele tale de interes din oraș, pentru cei care evită conformismul și își cultivă propria viziune prin aceste principii distinctive.

Locuințele Acmanic au fost gândite de arhitecți experți drept sinteza unui echilibru perfect între dotările ultramoderne interioare și amplasamentul perfect în cadrul naturii. Eficiența energetică și costurile scăzute ale întreținerii sunt garantate de tehnologia modernă de pompe de căldură.