Aug 2016

Avantajele zonei de nord a Capitalei

Salut šŸ™‚

Suntem echipa The Concept si suntem cu un pas mai aproape de tine prin aceste randuri.

Nu te speria, stim ca timpul tau este pretios, asa ca nu te vom spama cu e-mailuri de care nu ai nevoie. Acest mesaj iti este trimis pentru ca ai manifestat interes pentru o proprietate din nordul Capitalei.

Noi vrem sa fim aproape de tine inca de la primul pas al tau spre a-ti gasi casa pe care o cauti. Stim cu totii ca procesul de cautare a unei locuinte poate fi dificil si greoi, noi vrem sa te ajutam ca decizia ta sa nu devina o corvoada in timp, ci saĀ te poti bucura cu adevarat de faptul ca vei avea caminul tau.

De aceea, in acest moment, te vom ajuta cu o serie de informatii despre zona de nord a Bucurestiului, nu pentru ca nu le-ai cunoaste deja, dar vrem sa te sprijinim pentru ca tu sa ai intr-un singur loc toate avantajele zonei in care vrei sa locuiesti.

Cartiere precum Dorobanti, Aviatorilor, Floreasca, Aviatiei, Baneasa, Piata Presei, Primaverii, Soseaua Nordului sau Pipera-Iancu Nicolae, sunt repere emblematice ale acestei zone si sunt marii indicatori pentru regiunea nordica a Bucurestiului, aceasta Capitala a Capitalei. SupranumitaĀ si zona premium a Bucurestiului, dezvoltarile imobiliare din ultimii 15 ani arata pe masura reputatiei acestei regiuni. Pe langa cladirile monument construite inca din anii ā€˜30 din nordul Capitalei, era contemporana si modernismul au adus noi dezvoltari in zona, de la ansambluri rezidentiale, centre comerciale, hoteluri sau cladiri impresionante de birouri.

Satul Francez a reprezentat startul constructiilor rezidentiale de dupa 1990 din zona de nord. Dezvoltarea a continuat cu o constructie hoteliera, in 1992, World Trade Center, primul hotel de cinci stele din zona, au urmat mai apoi cladiri office impunatoare precum Centrul International Charlles des Gaulle, desenata de arhitectul Vladimir Arsene sau mai noua, si cea mai inalta cladire din Bucuresti, centrul de birouri Sky Tower, de 137 de metri inaltime si 37 de etaje, arhitectii Armin Fuchs si Franz Janz, cei care au dat conturul acestui colos, au adus, poate, cel mai important reper din nordul Capitalei. Proprietatile imobiliare din aceasta zona detin, in marea lor majoritate, rangul de lux, valoarea adaugata de pozitionarea excelenta aduce cu sine un nivel inalt de calitate a constructilor.

In nordul Capitalei poti ajunge din orice parte a Bucurestiului, artere precum Bulevardul Aviatorilor, Barbu Vacarescu, Primaverii, Ficusului, Calea Floreasca, Calea Dorobantilor, Soseaua Nordului, Kiseleff, Pipera, sau Soseaua Bucuresti-Ploiesti sunt unele dintre cele mai mari si mai largi bulevarde din Bucuresti. Si pentru ca regiunea de nord a cunoscut, poate, cea mai mare dezvoltare din ultimii 15 ani, si partea de infrastructura s-a devoltat tot mai mult, facand, astfel, loc multiplelor mijloace de transport in comun.

Cu metrou pana la statia Aviatorilor, in piata Charlles des Gaulle, cu linii ca 131, 182, 301, 330, 331, 335, tramvaiul 5, dezvoltarea mijloacelor de transport in comun este in plin proces, prin proiectul de extidere a infrastructurii locale Magistrala 6 va avea 12 statii: Pajura, Expozitiei, Piata Montreal, Gara Baneasa, Aeroport Baneasa, Tokio (Baneasa Shopping City), Washington, Paris, Bruxelles, Otopeni, Ion I.C. Bratianu si Aeroportul Henri-Coanda. Magistrala va porni din dreptul statiei 1 Mai, aflata in nordul Bucurestiului, statie deja functionala, si are ca termen de finalizare anul 2020, lucru care va face ca zona de nord sa devina si mai accesibila.

Zona de nord este, din nou, privilegiata si de sectorul educatiei, unele dintre cele mai mari si importante scoli locale si internationale desfasurandu-si activitatea aici: Scoala Americana, Liceul Francez Anna de Noailles, British School, Gradinita Montessori, Little London, Mark Twain, Quesfield School, Discovery, I.L. Caragiale, Jean Monnet sau Nicolae Iorga.

De asemenea, nordul Bucurestiului este foarte bine dotat si la capitolul fun, entertainment si shopping. Cele mai alese restaurante, cluburi, lounge-uri, centre comerciale sunt prezente tot in nordul Capitalei. Baneasa Shopping City sau Promenada Mall sunt doua dintre cele mai complexe centre comerciale din Bucuresti. Mixul de chiriasi al Baneasa Shopping City nu face exceptie zonei, unde gasesti monobranduri internationale de renume, aduse, parca, special pentru targetul premium al zonei.

Si parcurile tin cu zona, pentru ca Herastrau este unul dintre cele mai mari parcuri din Bucuresti se afla chiar in mijlocul zonei nordice, fiind inconjurat de aproape toate arterele regiunii. Parcul, in cele 187 de hectare, dintre care doar 87 sunt acoperite de lacul Herastrau, gazduieste si cele mai multe si faimoase restaurante, de-a lungul Soselei Nordului. Si zonele verzi din nord nu se opresc aici, Padurea Baneasa, Gradina Botanica Baneasa, parcul Kiseleff si multe alte parculete de mai mici dimensiuni. Toate aceastea aduc zonei de nord eticheta de ā€œplamanul verde al orasuluiā€.

Speram ca te-am ajutat reamintindu-ti toate aceste informatii si ca te-am ajutat sa economisesti timp important pentru tine. Colegul nostru iti va fi in continuare aproape, iar noi iti vom livra si de acum incolo doar informatii relevante pentru tine.

Ai multiple variante, dar decizia ta e numai una. Fa-o sa dureze! šŸ™‚

Echipa The Concept

Administrator