• Pipera
 • 115,500 € + 19% TVA
 • 1 dormitor
 • 1 baie
 • 55 mp
 • Descarca prezentarea
 • GRAND PARK PIPERA este un nou ansamblu rezidențial, localizat pe strada Erou Iancu Nicolae, care cuprinde 96 apartamente special construite pentru tine și familia ta. Zona deosebită și imobilele moderne vă așteaptă cu numeroase facilități care asigură confortul mult dorit.

  Îți dorești un apartament pe care să îl numești “acasă”? GRAND PARK PIPERA RESIDENCE ți-l oferă într-un cadru creat pentru a oferi liniște și siguranță. Aici vei fi înconjurat de frumos și oameni care îmbrățișează același stil de viață.

  GRAND PARK PIPERA este format din 3 imobile tip vilă, cu apartamente de 2, 3 sau 4 camere. Din gama divsersă de apartamente puteți opta și pentru cele de la parter, care vin la pachet cu o grădină atent amenajată pentru viitoare momente excepționale, alături de cei dragi. Mai mult, locuitorii ansamblului rezidențial beneficiază de piscină interioară, saună și sală de fitness.

  Complexul de imobile se desfășoară pe o suprafață de 5.000 mp și include un spațiu comercial la parterul primului imobil, alei pietonale, spații verzi și spații de relaxare încărcate cu aer curat.

  GRAND PARK PIPERA are grijă să vă ofere toate avantajele pentru o viață fără stres. Ansablul rezidențial se află aproape de școli prestigioase, grădinițe private și Băneasa Shopping. În plus, în cadrul acestuia se află 2 niveluri de parcare subterane care găzduiesc suficiente locuri, o parte dintre ele fiind dotate cu infrastructură pentru încărcare autoturisme electrice și hibrid.

  Ansamblul de apartamente noi GRAND PARK PIPERA este locul unde începe o nouă viață fără griji, înconjurată de spații verzi. Aici ai la dispoziție numeroase opțiuni, apartamentele fiind foarte variate, și poți fi convins că vei găsi locuința care să se muleze personalității tale.

  Proprietati similare