3 Rooms Apartment – Cortina Residence | Herastrau

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
89 m2
închiriere
3 camere
2 băi

Avem bucuria de a va prezenta un apartament unic cu 3 camere in minunatul complex Cortina Residence. Este vorba despre o locuinta amplasata la etajul 2 din 12, intr-un bloc finalizat in anul 2017.

Livingul extrem de cozy, bucataria open space, dormitoarele si grupurile sanitare impart cei 89mp utili. Designul este unul premium, aerisit, perfect pentru linistea de care ai nevoie dupa o zi de munca stresanta la birou. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, dupa cum puteti vedea in poze.
Dispune de loc de parcare subteran, inclus in pret.

Ansamblul Cortina Residence dispune de o localizare excelenta, fiind situat in Nordul Bucurestiului – Herastrau, intr-o zona linistita si sigura, cu acces facil catre parcul Herastrau, centre sportive, scoli si gradinite, restaurante, cat si catre statia de metrou.

Asadar, avem: zona buna, lumina, design premium, cozy si un pret pe masura, dar daca tu nu ne crezi ca este apartamentul perfect, hai sa te convingi! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!


    Vezi alte proprietati similare