Apartament 2 camere – Herastrau | North Area Lake View

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
64 m2
închiriere
2 camere
1 băi

White Capital are bucuria de a va prezenta un apartament unic cu 2 camere in minunatul complex North Area Lake View. Este vorba despre o locuinta amplasata la etajul 7 din 9, intr-un bloc finalizat in anul 2009.

Livingul extrem de cozy, bucataria open space, dormitorul si baia impart cei 70 mp utili, unde se adauga o terasa de 7 mp cu vedere spre gradina interioara a complexului. Designul este unul premium, aerisit, perfect pentru linistea de care ai nevoie dupa o zi de munca stresanta la birou. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, dupa cum puteti vedea in poze.

Apartamentul dispune si de boxa de depozitare.

*Ansamblul residential North Area Lake View dispune de o localizare excelenta, fiind situat in Nordul Bucurestiului – Cartierul Aviatiei, in inima cartierului de business, intr-o zona linistita si sigura, cu acces facil catre Parcul Herastrau, Promenada Mall, Piața Agroalimentara Aurel Vlaicu, Lidl, Academia de Tenis Ilie Nastase, scoli si gradinite, restaurante, statia de metrou Aurel Vlaicu si numeroase statii de autobuz.

Asadar, avem: zona buna, lumina, design premium, cozy si un pret pe masura, dar daca tu nu ne crezi ca este apartamentul perfect, hai sa te convingi! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!


    Vezi alte proprietati similare