Apartament 2 camere -North Area Lake View | Herastrau |

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
55 m2
both
2 camere
1 băi

Avem bucuria de a va prezenta un apartament unic cu 2 camere in minunatul complex North Area Lake View. Este vorba despre o locuinta amplasata la etajul 6 din 9, intr-un bloc finalizat in anul 2009.

Livingul extrem de cozy, bucataria open space, dormitorul si grupul sanitar impart cei 55mp utili. Designul este unul premium, aerisit, perfect pentru linistea de care ai nevoie dupa o zi de munca stresanta la birou. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, dupa cum puteti vedea in poze.

Ansamblul North Area Lake View dispune de o localizare excelenta, fiind situat in Nordul Bucurestiului – Herastrau, intr-o zona linistita si sigura, cu acces facil catre Parcul Herastrau, Parcul Bordei, Promenada Mall, Spitalul de Pediatrie MedLife Bucuresti, centre sportive, scoli si gradinite, numeroase restaurante si cafenele, cat si statia de metrou Aurel Vlaicu.

Asadar, avem: zona buna, lumina, design premium, cozy si un pret pe masura, dar daca tu nu ne crezi ca este apartamentul perfect, hai sa te convingi! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!


    Vezi alte proprietati similare