Apartament 2 camere – One Herastrau Towers

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
64 m2
vânzare
2 camere
1 băi

Avem un apartament de două camere ideal pentru tine!

Știi cum arată viitorul de la etajul 6 Superb! Doar dacă faci alegerea potrivită! White Capital te îndrumă mereu către cele mai bune decizii și dacă ești dispus să te muți în cea mai frumoasă zonă a capitalei, avem un apartament de 2 camere excelent pentru tine.
Sunt multe de spus despre el! Așa că ține-te bine! Înainte de toate, One Herastrau Towers a fost construit anul acesta(2021), un imobil pregătit cu mare atenție de una dintre cele mai de succes companii de imobiliare pentru viitorii proprietari. Confortul e întotdeauna pe primul loc, motiv pentru care apartamentul dispune de o suprafață totală de 73m2 în cele două camere ale sale. Apartamente spațioase sunt destul de multe, însă detaliile mici fac mereu diferența. Apartamentul a fost cosmetizat cu finisaje premium, o baie spațioasă cu aspect futurist și o bucătorie open space pentru a-ți încerca îndemânarea în arta gastronomiei. Dacă te gândești serios să faci o schimbare majoră în viața ta și apartamentul acesta este ce-ți dorești, te putem îndruma către cei mai buni designeri pentru a-l mobila după placul tău. De cele mai multe ori, amprenta personală are un mare aport în frumusețea unei locuințe, iar faptul că mobila rămâne la discreția ta îți poate completa mai bine peisajul casei la care visezi.
Cât despre vecini, vei avea cel mai apreciat vecin din întrega capitală. Parcul Herăstrău! Una dintre marile atracții turistice va fi la doi pași de tine. Peisajul nocturn al marilor bulevarde din vecinătate vor completa și ele ambientul zonei, iar la fiecare gură de aer proaspăt vei avea parte de un peisaj extraordinar.
Dacă luăm acest pachet de beneficii și îl materializăm, îți vei da seama că prețul reflectă foarte puțin din ofertă. Așa că profită acum de această oportunitate și hai să ne vedem la o vizionare! Ce spui? Cafeaua e din partea noastră!


    Vezi alte proprietati similare