Apartament 3 camere – Gafencu 49 / Herastrau

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
81 m2
vânzare
3 camere
2 băi

Confortul tău e pe primul loc!

„Unde mi-aș dori să locuiesc?” „Oare mi se potrivește propria locuință?” sunt întrebări pe care involuntar ni le adresăm de-a lungul vieții. Ei bine, Gafencu Residence este cel mai bun răspuns, iar noi suntem gata să te îndrumam spre vizionare și achiziția apartamentului pe care ți-l dorești. Multitudinea de varietăți te poate dezorienta, însă noi suntem aici să te ajutăm cu fiecare detaliu, iar la final, cea mai bună variantă poate fi casa pe care ți-ai dorit-o.
Spațiul e întodeauna o necesitate! Gafencu Residence îți pune la dispoziție apartamente perfecte pentru tine și nevoile tale. Confort, spațiu, atmosferă și amplasare, asta numim noi un mix ideal pentru a-ți petrece timpul și….. ce să vezi, frumoasele clădiri din zona Herastrau își așteaptă cu nerăbdare viitorii proprietari. La intrare, vei fi întâmpinat de o elegantă recepție, dispusă 24/24 să te ajute cu nevoile tale, urmată de holurile de marmură premium și de lifturile ultraspațioase, benefice situațiilor de urgență sau nevoilor speciale.

Facilitățile complexului sunt nenumărate. Practic, ai tot ce-ți dorești în clădirea apartamentului tău. De la un lobby somptuos în care te poți întâlni cu asociații, prietenii sau propria familie, până la piscină uriașă destinată exclusiv locatarilor complexului.

Fiecare apartament dispune de propria terasă(70m +) , fiindcă vara se simte altfel în aer liber, mai ales din propria locuință. Să fim sinceri… un minibar e întodeauna binevenit în zilele călduroase, la fel și mângâierea unei pale de vânt de seară.

Zona face totul!

Exact! Confortul sporit e o plăcere, însă amplasarea apartamentului este unul dintre cei mai importanți factori. Timpul e mereu limitat, de aceea îl prețuim cu toții, iar zona Herastrau îți permite să economisești timp oriunde te-ai duce. Practic, te vei afla întodeauna aproape de punctele de interes. Centrul capitalei, centrele comerciale sau zonele de promenadă vor fi la un pas de tine! Dacă stai să te gândești bine, Gafencu Residence a cules toate dorințele tale și
le-a materializat prin unul dintre cele mai frumoase complexe. Hai să ne întâlnim la o cafea să-ți povestim mai multe și să te convingi singur de luxul pe care îl cauți!

Parcarea

Posibilități există! Trebuie doar să-ți dorești! Mașina ta are nevoie de un loc sigur atunci când ești plecat, iar Gafencu Residence s-a ocupat de acest aspect pe îndelete. Subsolul clădirii a fost proiectat pentru cu numeroase locuri de parcare, iar contracost, unul dintre acestea poate fi al tău. În absența ta, autoturismele locatarilor dispun de cea mai bună protecție, mediu uscat și ușor accesibil. Cu alte cuvinte, mașina are parte de același confort ca și tine! Ce părere ai?


    Vezi alte proprietati similare