ORZARI 15 / Piata Muncii | Apartament 3 Camere | 0% COMISION

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Muncii
98 m2
vânzare
3 camere
2 băi

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivista de 3 camere situată în central, în ansamblul rezidențial Orzari 15.

Localizare:
Apartamentul se află in zona Piata Muncii – Calarasi, la 10 minute de mers pe jos de Piata Muncii și 20 min de centru vechi.

Suprafață:
Situat la etajul 5 din 5, proprietatea se întinde pe o suprafață utilă de 98 m2 și beneficiază de o terasă de 12 m2 si un balcon de 4 mp.

Vecinătăți:
Proprietatea se afla in apropierea metroului Piața Muncii, tranvaiului Delea Veche, bancii Transilvania, scolii Cezar Bolliac, etc.

Facilități:
Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum:
– finisaje premium
– parcare subterană
– conceput modern si eficient, proiectul leaga excelent ideea unui standard inalt de viata cu caracterul practic si eficienta, la un pret imbatabil
– terasa generoasa.

Apartamentul dispune de finisaje la cele mai intalte standarde, centrală proprie, aer condiționat și este destinat celor care doresc să simtă pulsul orașului, dar doresc să trăiasca într-o zona liniștită, ferită de zgomotul traficului aferent zonelor centrale.

Vrei sa afli mai multe detalii?

Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.


    Vezi alte proprietati similare