Apartament 4 camere | Dacia | Mosilor | Dragos Voda 17 | ADNBA

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Dacia
90 m2
vânzare
4 camere
2 băi
1 locuri de parcare

Vă prezentăm un apartament de excepție, cu 4 camere, situat în ansamblul Dragoș Vodă Housing, un proiect de arhitectură remarcabil realizat de către ADN Biroul de Arhitectură. Acest proiect a primit numeroase nominalizări cum ar fi EU MIES van der Rohe Award în Barcelona, 2022, și Living Places – Simon Architecture Prize, 2022.

Apartamentul, cu o suprafață utilă de 90 mp și o suprafață totală de 113 mp, incluzând terasa generoasă de 24 mp, se remarcă printr-un design modern și eficient. Compus din 3 dormitoare și un living open-space cu bucătărie, apartamentul oferă o locuință spațioasă și luminoasă. Compartimentarea inteligentă a spațiului asigură intimitate și confort.

Acest apartament se vinde doar cu bucataria mobilata și utilata, cu finisaje de înaltă calitate și electrocasnice performante. Prețul apartamentului este de 374.000 euro, iar un loc de parcare poate fi achiziționat separat pentru prețul de 20.000 euro.

Ansamblul Dragoș Vodă Housing este situat într-o zonă liniștită din București, beneficiind de un design arhitectural premiat care se integrează perfect în contextul urban.

Achiziționând acest apartament de lux, veți trăi într-un ansamblu recunoscut pe plan internațional pentru designul său unic și inovator, realizat de echipa talentată de la ADN Biroul de Arhitectură. Nu ratați ocazia de a vă bucura de un stil de viață modern și confortabil într-unul dintre cele mai apreciate proiecte rezidențiale din București. Pentru mai multe informații și vizionări, vă rugăm să ne contactați.


    Vezi alte proprietati similare