Apartament cu un dormitor si living

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
102 m2
vânzare
2 camere
2 băi

Heritage Properties te invită să descoperi un apartament cu un dormitor si living situat pe o insula artificiala, în ansamblul rezidențial Bay Residences HAYAT Island.

Situat într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Emirateor, ansamblul rezidențial Bay Residences HAYAT Island este o soluție excelentă pentru cei vor sa se bucure de un stil de viata la cele mai înalte standarde.

Compartimentările inteligente și design-ul unic al apartamentelor și teraselor cu suprafețe generoase vor transforma locuinta intr-una spațioasă, integrand totodată un plan eficient din punct de vedere energetic şi impact minim asupra mediului.

Nivelul de calitate premium al materialelor folosite și posibilitatea de a va personaliza finisajele și designul interior al apartamentului prin partenerii noștri, toate corespund până și celor mai exigențe
cerinţe.

Facilități:
Printre facilitățile ansamblului se numără spațiile verzi, parcările subterane și supraterane, aeroport,
centre comerciale premium, supermarketuri, restaurante și
cafenele, săli de fitness și centre spa, scoli, bănci, spitale și clinici private.

Localizare:
Bay Residences HAYAT Island se află la doar 1 h de Dubai.

Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.


    Vezi alte proprietati similare