Apartament exclusivist 3 camere – Herastrau | VIDEO

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
90 m2
vânzare
3 camere
2 băi

Ieși din tipar cu propria locuință!

Dacă ți-a plăcut întotdeauna să te simți special, avem locuința pe care o cauți! Avem cea mai fresh proprietate pentru pasionații de nonconformism, lux și confort. Oferta noastră te întâmpină cu unul dintre cele mai luxoase apartamente de pe piață, situat în zona de nord a capitalei. Apartamentul este amplasat într-un ansamblu rezidențial nou și dispune de 90mp2.

Amenajat cu cel mai pretențios mobilier de pe piață, apartamentul a fost expus și apreciat în mai multe reviste de specialitate, ceea ce înseamnă că interiorul locuinței tale ar putea fi un etalon pentru cei mai buni designeri de interior, însă știi cum se spune, nimic nu se compară cu originalul.

La intrare vei fi întâmpinat de un soldat din teracotă, un element de design emblematic pentru această locuință. Pe măsură ce vei înainta spre cele două dormitoare+living, vei găsi cele mai fine detalii de desing. Apartamentul nu are faianță sau gresie, însă pe hol și pe peretele din baia dormitorului vei găsi travertin de cea mai bună calitate, iar holul mare și tavanul dormitorului va fi acompaniat de lemn natural, elemente care completează un ambient perfect pentru odihnă și relaxare.

Practic, te vei simți ca într-o oază de libertate în care vei fi găsi liniștea de care ai nevoie. Toate materialele casei sunt naturale, iar în dormitoare sunt amplasate noptiere franțuzești recondiționate. Designerii au făcut cele mai bune decizii în mobilarea acestei case, motiv pentru care au combinat piese de mobilier specifice Franței cu cele din îndepărtata Asie, iar rezultatul a fost mai bun decât cel scontat. Doar mobilierul te împinge la relaxare, însă peisajul nu ar fi fost complet fără o zonă destinată acestui lucru.

Cu siguranță, meriți mai mult decât o simplă baie, motiv pentru care investitorii au schimbat conceptul uzual și au pus la dispoziție o saună umedă și un duș scoțian în interiorul locuinței. Confortul și-a atins apogeul odată cu acest apartament, iar orice peisaj frumos trebuie acompaniat de un sunet pe măsură. Locuința dispune și de un sistem audio surround Yamaha, amplasat în living și în cele două dormitoare.

Pe lângă acest peisaj mirific din interior, odată cu achiziționarea apartamentului dispui și de multe alte utilități și beneficii. În pret sunt incluse și două locuri de parcare subternare pentru vehiculele tale și 4 boxe pe care ți le poți amenaja după bunul plac. Facilitățile sunt nenumărate, de aceea te poți bucura de aer curat și soare în frumoasa grădină de 3000mp2 din interiorul complexului.


    Vezi alte proprietati similare