Casa | 10 Camere | Dumbrava Rosie | 4 Locuri de parcare subterane|

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Dacia
424.4 m2
vânzare
10 camere
5 băi
2 locuri de parcare

Această proprietate exclusivă se află într-o locație excelentă, foarte aproape de cunoscuta Strada Dumbrava Roșie, în imediata apropiere a parcului Grădina Icoanei, oferind acces rapid și ușor la facilitățile orașului. Casa are un design contemporan și elegant, fiind proiectată de un birou de arhitectură de renume, iar conceptul designului de interior a fost realizat de către specialiștii de la ISRA Design.

Proprietatea dispune de o suprafață totală construită de 508mp și o suprafață utilă totală de 614mp, cu un regim de înălțime de S+P+2 etaje. Are 10 camere spațioase, 5 băi luxoase și 4 locuri de parcare subterane, pentru a vă asigura că întotdeauna veți avea loc de parcare.

Cu finisaje de lux și sistem de încălzire în pardoseală, această proprietate este ideală pentru persoanele care caută o casă de lux și confortabilă. În plus, proprietatea oferă posibilitatea de montarea panourilor solare sau să vă amenajați o terasă pe acoperiș, astfel încât să puteți profita de toate avantajele energiei solare. Cu o suprafață totală de terase și balcoane de 189mp, această proprietate este perfectă pentru persoanele care doresc să se bucure de aer curat și de priveliști impresionante.

În concluzie, această proprietate unică oferă o oportunitate unică de a trăi într-o casă de lux, cu finisaje de calitate superioară și într-o locație excelentă.


    Vezi alte proprietati similare