Casa cu vedere panormaica catre lac | Pipera | Lift | 2 Parcari Subterane

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Pipera
290 m2
vânzare
7 camere
5 băi
2 locuri de parcare

Astazi prezentam o casa in zona exclusivistă Pipera din București este acum disponibilă pentru a fi cumpărată. Beneficiind de o vedere panoramică superba asupra lacului, aceasta proprietate impresionanta oferă 7 camere spațioase și 5 băi moderne, cu o suprafață utilă de 300 metri pătrați. Designul modern și finisajele premium completează imaginea acestei proprietăți de lux. Beneficiind de un regim de înălțime de parter plus două etaje și lift interior, această casa oferă o experiență de viață confortabilă și luxoasă. Această proprietate este perfectă pentru familii care doresc să trăiască într-o zonă exclusivistă, cu acces la facilități moderne și o vedere uimitoare. Avantajul suplimentar este că proprietatea se afla la doar 3 minute de mers de OMV Pipera.
Dispune de 2 locuri de parcare subterane. Nu pierdeți ocazia de a vedea aceasta proprietate impresionanta, programati o vizionare acum!


    Vezi alte proprietati similare