PENTHOUSE | 4 ROOMS | JACUZZI | FREE VIEW | TRIPLEX | nZEB standard

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Dacia
180 m2
both
4 camere
5 băi
3 locuri de parcare

Vă prezentăm un penthouse triplex de lux situat în inima Bucureștiului, în premiatul proiect Central District Viitorului 134. Acest apartament ultramodern, cu o suprafață utilă de 180 mp și o suprafață construită de 383 mp, este o capodoperă arhitecturală și artistică, gata să devină căminul visurilor tale.

Triplexul este dotat cu 2 bucătării din care una pe terasa de sus si 3 locuri de parcare. Acest penthouse impresionant se întinde pe 3 nivele și dispune de două terase de 122 mp, perfecte pentru a te relaxa sau a petrece timpul cu familia și prietenii.

Un aspect remarcabil al acestui penthouse este faptul că face parte dintr-un proiect care respectă standardul nZEB (nearly Zero Energy Building). Acest standard înseamnă că imobilul are un consum energetic foarte redus, aproape zero, datorită unui design eficient și utilizării tehnologiilor moderne de economisire a energiei. Clădirea, având clasa de eficiență energetică A, este un exemplu strălucit de sustenabilitate și responsabilitate față de mediu. Trăind în acest penthouse, veți experimenta nu numai un stil de viață de lux, dar și unul ecologic, fără a compromite confortul și calitatea vieții.

Cu un jacuzzi luxos în interior, acest penthouse este un adevărat sanctuar urban. Apartamentul poate fi mobilat parțial atât în cazul vânzării, cât și al închirierii, oferindu-ți posibilitatea de a-ți personaliza în continuare spațiul.

Ce face acest penthouse cu adevărat special este legătura cu arta urbană. Central District Viitorului 134 este primul proiect mixt din România care combină dezvoltarea imobiliară cu manifestările de artă urbană. Pe terasă, vei găsi picturi impresionante realizate de renumitul artist de street art John Dot S (@Johnpuncts pe Instagram), care adaugă un element artistic unic și sofisticat apartamentului.

În plus, proprietarii acestui penthouse vor avea acces direct la terenurile de tenis, baschet și fotbal, precum și la operele de artă contemporană care împodobesc întreaga dezvoltare. Acest triplex este situat într-o zonă centrală a orașului, oferindu-ți o locație ideală pentru a te bucura de tot ce are de oferit Bucureștiul.

Nu rata oportunitatea de a trăi într-un spațiu cu adevărat unic, într-un proiect rezidențial premiat și sustenabil! Contactează-ne pentru a programa o vizionare și pentru a afla mai multe detalii despre acest penthouse extraordinar din Central District Viitorului 134.


    Vezi alte proprietati similare