Duplex 3 camere | Herastrau | 2 locuri de parcare

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
140 m2
vânzare
3 camere
2 băi

Meriți cea mai frumoasă locuință!

Duplexul reprezintă echilibrul perfect între spațiul, confortul și intimitatea de care ai nevoie, motiv pentru care noi ți-am pregătit o ofertă care te va face să te gândești de două ori la o schimbare de locuință. La o judecată sumară, cel mai important e să te simți bine zi de zi, iar casa e un factor important pentru a-ți atinge acest scop.

Cu o suprafață totală de 140mp2, duplexul dispune de 3 camere perfect mobilate de către experți ai design-ului interior. Imobilul a fost construit în anul 2004, fiind unul dintre primele care au ocupat spațiul celei mai apreciate zone din capitală.

Apartamentul a fost renovat complet în anul 2018 pentru a-și menține aerul fresh de odinioară, iar noul proprietar se va bucura de o experiența unică, aceea de a cumpăra o locuință frumos mobilată cu un aspect nou. Bineînțeles, living-ul e cea mai mare cameră a casei, fiind și cel mai frecventat spațiu, iar camera este amenajată în așa fel încât să-și împlinească cu brio două dintre cele mai importante atribuții: să ofere un aer primitor și să-ți satisfacă nevoia de lounge.

Dormitoarele sunt amplasate la etaj, într-o zonă mai retrasă a casei, tocmai pentru a te feri de zgomotele nedorite pe parcursul orelor de odihnă.

Alături de luxul celor 3 camere, ai parte și de un view pe măsură. Balcoanele însumează 36 mp2, loc în care îți poți petrece timpul liber pentru a lua o gură de aer proaspăt. Dacă vrei să-ți pui imaginația la încercare, îți poți amenaja pe balcon propriul spațiu de relaxare în aer liber, însă aici te poți „juca” tu cu arânjarea perimetrului.

Acum că te-am introdus în lumea frumosului duplex, dă-mi voie să te conving în totalitate cu cele mai picante detalii. Piața e saturată de locuințe de lux, însă detaliile fac mereu diferența. Duplexul nostru te va surprinde cu finisaje și piese premium: tâmplărie shucco high end, frigider Miele, mobila Rovere și veselă Versace.

Pe deasupra, știm cât de important e să ai propriul loc de parcare, așa că în prețul imobilului sunt incluse și două locuri de parcare pentru vehiculele tale. Cele două spații sunt asigurate și amplasate într-o zonă excelentă, iar problema aglomerației urbane va fi inexistentă pentru tine.

Zona duplexului este fabuloasă, mereu aproape de centru, vei avea mereu la 2 pași frumosul parc Herăstrău, marile bulevarde ale zonei plus cele mai importante centre comerciale din București.

Dacă te-am determinat să-ți ațintești privirea asupra acestui anunț, trebuie neapărat să ne vedem la o vizionare.


    Vezi alte proprietati similare