Duplex | 5 Camere | Dumbrava Rosie | 2 Locuri de parcare subterane

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Dacia
136.4 m2
vânzare
5 camere
3 băi
2 locuri de parcare

Vă prezentăm un apartament spectaculos pe 2 nivele, situat într-unul dintre cele mai căutate cartiere din orașul București, în apropierea cunoscutei străzi Dumbrava Rosie și a Parcului Grădina Icoanei.

Accesul se face prin intermediul unui garaj subteran privat, cu două locuri de parcare generoase, iar odată ce pășim în interior, suntem întâmpinați de un living imens și luminos, cu o înălțime impresionantă a tavanului, care creează o senzație de spațiu și libertate. Livingul dispune de o zonă de dining, ideală pentru cinele de familie sau petreceri cu prietenii, precum și de un semineu, care adaugă un plus de confort și eleganță.

Apartamentul are 3 dormitoare spațioase, dintre care unul poate fi transformat in dressing, oferind o oază de intimitate și confort.

În plus, beneficiem și de mai multe terase generoase, unde ne putem relaxa și admira priveliștea deosebită.

Apartamentul va fi livrat cu materiale de cea mai bună calitate și finisaje premium, ceea ce îi conferă un aspect modern și sofisticat. Cu o suprafață totală utilă de 191mp, acest apartament duplex este locuința perfectă pentru cei care apreciază stilul de viață rafinat și luxul, fiind ideal pentru o familie sau pentru cei care doresc un spațiu generos și confortabil pentru a primi oaspeți.

Zona în care este situat apartamentul este una dintre cele mai căutate și apreciate din București, datorită proximității sale de Parcul Grădina Icoanei și a străzii Dumbrava Rosie, cunoscute pentru frumusețea lor și pentru varietatea de facilități și servicii disponibile. Aici, puteți găsi o gamă largă de restaurante, cafenele, magazine și alte facilități, astfel încât să nu vă lipsească nimic. De asemenea, cartierul beneficiază de o excelentă conexiune cu restul orașului, prin mijloace de transport în comun și prin acces facil la cele mai importante artere rutiere.


    Vezi alte proprietati similare