DUPLEX PREMIUM | 7 Camere | Zona Unirii / Mitropolie | FINISAJE DE LUX

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Unirii
196 m2
vânzare
7 camere
4 băi

Va prezentam acest superb duplex situat la etajele 2 si 3, cu scara interioara, intr-o cladire total renovata, situata in apropierea unor locatii renumite ale Capitalei, precum Palatul Parlamentului, Parcul Carol si Mitropolia.

Locatia ofera o multitudine de facilitati si oportunitati, cum ar fi accesul facil la mijloacele de transport in comun, proximitatea fata de numeroase restaurante si cafenele, precum si accesul la magazine, supermarketuri si alte facilitati comerciale.

Acest duplex este cu adevarat exceptional, beneficiind de finisaje de lux precum incalzirea prin pardoseala, un sistem Smart House Gira cu sistem audio Bang & Olufsen, tamplarie cu geamuri tripan Internorm, marmura Crema Mrafil, Emperador Light si Negro Marchina din Spania, bai italiene, robineti si accesorii Italia Treemme, bai dotate in exclusivitate Devon & Devon Gold cu robineti placati cu aur 22k, parchet din lemn de stejar Berti Italia si Haro Italia, glafuri interior din granit India si exterior din granit Venezuela.

Acesta este locul perfect pentru cei care doresc sa traiasca intr-un spatiu elegant, modern si luxos, in centrul Bucurestiului, iar aceasta proprietate este cu siguranta o oportunitate unica care merita atentia dumneavoastra!


    Vezi alte proprietati similare