VILA 5 CAMERE | CURTEA DOMNEASCA

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
200 m2
vânzare
5 camere
2 băi

Avem o casă pentru tine! Chiar mai bine, avem un cămin pentru tine și familia ta.
-La cca. 45 de minute cu mașina de Piața Victoriei se află cartierul Curtea Domnească. Un cartier care după mai bine de 10 ani de la apariția primilor locatari este întreținut foarte bine! Iată câteva motive pentru care merită să te muți aici.
-În primul rând, cartierul arată ca o poveste! În al doilea rând, e liniște, iar pentru o familie cu unul sau mai mulți copii este ideal.
-Ansamblul rezidențial are aproximativ 120 de case, cu 120 de proprietari unul și unul. Dacă ai nevoie de o comunitate de oameni de calitate, acest aspect este un avantaj pentru tine.
-500 de metri de teren liber cu copaci și iarbă care abia așteaptă să îți simtă energia și viziunea despre ce înseamnă amenajare peisagistică pe gustul tău!
-Îți imaginezi ca după o zi obositoare și agitată la muncă te poți retrage acasă unde poți respira aer curat și să te bucuri de liniște? Ai găsit locul potrivit.

-La 5 minute distanță pe jos ai o brutărie faimoasă în zonă, piscină, o sală de fitness și o grădiniță.
-Vrei să savurezi prăjituri și croissante proaspete? Ai o cofetărie chiar la vecini.

Dacă proprietatea este pe placul tău, te așteptăm la o vizionare la 0734 111 444.


    Vezi alte proprietati similare