HUF HAUS | CASA 6 CAMERE | BALOTESTI | IESIRE LA PADURE

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Orice zona
460 m2
vânzare
6 camere
4 băi
2 locuri de parcare

Heritage Properties îți prezintă HUF HAUS localizată în Dumbrava Vlăsiei, singura casă Huf din România disponibilă la vânzare și semnată de cele mai mari birouri de arhitectură din țără.

Localizare:
Dumbrava Vlasiei este situată în mijlocul naturii, departe de aglomerația orașului, dar totuși la câteva minute distanță de puncte importante de interes ca:

• Aeroportul Henri Coandă
• Mall-uri
• American International School sau Autostrada A3.

Suprafață:
Suprafață totală teren: 2364 mp
Suprafață utilă : 460 mp

Număr camere și tipuri:
• parter: hol intrare, living, bucătărie open space și dining, birou, baie de serviciu;
• etaj: 3 dormitoare (1 dormitor matrimonial cu baie en-suite și saună, zonă pentru dressing și 2 dormitoare cu baie comună);
• subsol: spațiu business-meetings cu intrare separată din exterior, baie, cramă, cameră anexă, cameră depozitare, cameră tehnică/spălătorie;
• exterior: anexă depozitare, terasă acperită.

Facilități:
Totul este realizat de echipa din Germania, inclusiv punerea în opera a finisajelor.
Mobilierul fix este produs de Huf, mobilierul “mobil” reprezintă piese de design de la cele mai renumite companii de profil din lume: Carl Hansen, Knoll, Vitra, Thonet sau Floss.
Aici găsim unele dintre cele mai calitative vitraje din lume, cu izolare termică și fonică, mai înalte decât ale oricăror vitraje disponibile pentru sectorul rezidențial în Romania – izolare perfectă atât pe timp de iarna, cât și de vara, în ciuda spațiului vitrat generos = cheltuieli cu electricitatea reduse, dar și constante iarna/vara.
Casa are o pompă de căldură geotermală Stiebel Eltron cu recuperare căldură, care susține atât încălzirea/ răcirea în pardoseală, cât și partea de ventilație (ventiloconvetoare, aport aer proaspăt odată la 6 ore).
Casa este realizată pe structură de molid scandinav, laminat, tratat cu substanțe non toxice, cu o garanție de peste 100 ani;
Casa smart, automatizată, cu panouri de control temperatură, lumină, jaluzele exterioare electrice în fiecare cameră (dar și panou central).
Grădină generoasă de aprox. 2.300 mp este amenajată de peisagiști germani.
Saună uscată în dormitorul matrimonial, cu view senzațional către pădure.
O zonă spectaculoasă English Garden la demisol, care asigură încă o cameră spațioasă iluminată natural.
Garaj dublu și anexă cu terasă acoperită.

Casa are deschidere către pădurea Vladiceasa – se poate face poartă în gard pentru ieșire direct spre pădure.

Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.


    Vezi alte proprietati similare