La Masion | 5 Rooms | Dumbrava Rosie | Dacia

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Dacia
223 m2
vânzare
5 camere
4 băi

Heritage Properties te invită să descoperi un ansamblu rezidențial exclusivist, în inima Bucureștiului.

La Maison Dumbrava Roșie 18 este o clădire boutique în care farmecul aristocrației interbelice de odinioară se întâlnește cu designul modern și minimalist contemporan, pentru a contura un stil de viață aparte. O clădire unică pentru rezidenți unici!

Localizare:
La Maison Dumbrava Roșie 18 se află la 10-15 distanță de metroul Piața Romană (10-15 minute)

Vecinătăți:
Zona Grădina Icoanei – Dacia este predominată de case și vile cu valoare istorică, ale vechii aristocrații, clădiri de apartamente din aceeași perioadă, cu arhitectură modernistă și art-deco.
Ansamblul este situat pe str. Dumbrava Roșie, stradă paralelă cu Blvd. Dacia, o zona ferită de zgomot și aglomerație, cu multe spații verzi și piațete.

Facilități:
Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum înălțimea tavanelor de 4 metri pentru nivelul parter și etajul 1, lumină naturală în toate camerele, ferestre și uși “floor-to-ceiling” la terase, sisteme de climatizare integrate în tavane, servicii de concierge, parcare subterană sau izolații fonice totale ale tavanelor și pereților.
Designul remarcabil reflectă arhitectura contemporană îmbinată cu cea interbelică.
Compartimentările sunt semidecomandate, cu bucătării deschise, semi-deschise sau tip „insulă”.
Ansamblul se află într-o zonă de patrimoniu, cu vile istorice, palate, străduțe cochete, la doar câteva minute de Parcul Grădina Icoanei, Parcul Ioanid și în imediată apropiere a Pieței Spaniei.
Flexibilitate pentru design-ul interior: finisajele vor putea fi configurate după preferințele cumpărătorilor.

La Maison Dumbrava Roșie 18 are un potențial investițonal crescut pentru închiriere către personal diplomatic, demnitari sau expați și nu numai, având peste 10 sedii de misiuni diplomatice și instituții publice importante la mai puțin de 15-20 de minute de mers pe jos.

Echipa noastră este pregătită să își ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.


    Vezi alte proprietati similare