Modern Art Deco Villa | 5 Rooms | Dorobanti

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Dorobanti
218 m2
vânzare
5 camere
2 băi

Avem placerea sa va prezentam de aceasta data o vila aflata intr-o zona de patrimoniu national, si anume Strada Naum Ramniceanu, localizata intr-unul dintre cele mai prestigioase locatii ale capitalei, zona Dorobanti.

Casa a fost construită în jurul anului 1930 și se remarca printr-un stil modernist Art Deco, des intalnit in perioada interbelica în Bucuresti. De asemenea, constructia beneficiaza de o pozitie avantajoasa cu deschidere catre o piateta urbana spre est.

Imobilul a presupus o interventie ampla de reabilitare și consolidare, urmarind in acelasi timp pastrarea imaginii arhitecturale, proiectul fiind nominalizat la secțiunea „Arhitectură construită / arhitectură și patrimoniu “. In aceasta idee s-au pastrat o parte din elementele considerate valoroase atat la interiorul cat si la exteriorul casei, precum profilatura lineara de pe fațada, usile de intrare, ancadramentul metalic, feroneriile decorative, mozaicul si balustrada scarii secundare.

Vila se poate mandri cu atingerea unor noi apogee in randul imobilelor din capitala din punct de vedere estetic, mentionandu-se ca designul de interior face referire la mostenirea cladirii din anii 30, intr-o nota contemporană. La nivelul materialitatii s-au folosit finisaje naturale precum marmura, microciment și lemn. Tonurile neutre și finisajele naturale se combina pentru a crea spatii linistitoare si profund primitoare.

Urmand sa discutam despre interiorul casei, distribuția se pastreaza partial, adaptandu-se cerintelor unei locuiri moderne. Spatiile de serviciu ca bucataria, spalatoria, si camera centralei termice se regasesc la demisol. Livingul, zona de dining si bar sunt distribuite în planul parterului care devine liber. Etajul se imparte intre cele 2 dormitoare cu bai, iar mansarda genereaza un alt dormitor, spatiu de birou și băi.

Va asteptam sa o vizitati! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.


    Vezi alte proprietati similare