One Floreasca City – 3 camere – Parcare

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Floreasca
85 m2
vânzare
3 camere
2 băi

LASĂ-ȚI VISELE SĂ DEVINĂ REALITATE!

„Acasa” trebuie să fie locul în care te poți destinde și elibera de grijile exterioare, iar Heritage Properties are întodeauna cele mai bune opțiuni pentru tine și familia ta!
Închide ochii puțin, inspiră adânc și gândește-te la locul ideal în care să-ți petreci timpul de odihnă. La fel am făcut și noi și ți-am pregătit o locuință de neegalat! One Floreasca City îți oferă șansa să te bucuri în fiecare zi!

Poți renunța acum la alarma telefonului fiindcă mirosul celor mai fine cafele emanat de recunoscutele pub-uri amplasate la parterul blocului și razele fine ale soarelui sunt combinația pe care o meriți pentru a te trezi cu zâmbetul pe buze.
Plăcerea de a locui în cel mai frumos loc al capitalei nu se termină aici! Viața se trăiește la înălțime! Cum altfel să te bucuri de momentele speciale în care lumina zilei se lasă îmbrățișată de întunericul serii, iar luminile Micului Paris preiau ștafeta în a menține vie atmosfera celei mai frumoase capitale.

Comfortul e întodeauna pe primul loc, iar cele 2 dormitoare+living sunt perfecte pentru a-ți desfășura toate activitățile dorite. Viața merită trăită în cele mai bune condiții, iar cele mai frumoase amintiri trebuie completate de un loc pe
măsură.

Te așteptam la o întâlnire pentru a te bucura de una dintre cele mai frumoase experiențe din domeniul imobiliar!


    Vezi alte proprietati similare