One Herastrau Towers | 3 Rooms | Parking

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
113.5 m2
închiriere
3 camere
2 băi

Pune suflet și pasiune în ceea ce faci și vei ridica standardele.

Așa au gândit arhitecții și industriașii iluminați ai începutului de secol XX. În urma lor au rămas clădiri de patrimoniu cu o valoare inestimabilă. Simțul estetic, bunul gust și pasiunea pentru a desena un oraș cum numai Parisul mai era la vremea respectivă, au creat Palatul Justiției, Palatul CEC, Palatul Telefoanelor, Palatul Cercului Militar, Arcul de Triumf .

La 100 de ani de atunci, pasiunea pentru un București elegant, aristocratic, cu bun gust, i-a motivat pe dezvoltatorii proiectului One Herăstrau Towers să creeze unele dintre cele mai emblematice clădiri ale orașului. Situat în cea mai vibrantă zona a Bucureștiului, One Herastrau Towers sporește valoarea zonei printr-o arhitectura unică.

Apartamentele ansamblului respecta acelasi standard ridicat si aduc o spatiere atenta a camerelor, ferestre mari, finisaje de o calitate desebită și terase deosebite.

Pe tot parcursul istoriei, diferența a fost făcută de oameni care s-au ridicat din mulțime și au dat tonul schimbării. Popoare întregi i-au urmat și au ridicat, astfel, standardele vieții în întreaga lume. Viziunea noastră este să ridicăm standardele de locuire în București, să redesenăm un oraș cochet și elegant, care sa atragă oamenii ca tine să îl locuiască cu inima.

Vino să te convingi de pasiunea noastră pentru frumos și pentru servicii de calitate. Vino sa fii parte a povestii unui București de patrimoniu.

Contactează-ne acum și alătură-te oamenilor extraordinari care au achiziționat deja o locuință aici.


    Vezi alte proprietati similare