ONE RAHMANINOV | PARK VIEW |LUXURY APARTMENTS | FLOREASCA

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Floreasca
156 m2
închiriere
3 camere
2 băi

Considerat unul dintre cele mai spectaculoase residence-uri din zona de est a Europei, Rahmaninov Residence depășește așteptările locuitorilor din capitală cu un mix ideal de rafinament, eleganță și confort. Condițiile și aspectul sunt pe primul loc. Noi suntem Heritage Properties, iar apartamentele frumoase vor fi mereu specialitatea noastră. De aceea, ne-am gândit să-ți oferim oportunitatea de a locui chiar tu în unul dintre apartamentele de două, trei sau patru camere din frumosul Residence amplasat pe strada Rahmaninov din nordul capitalei.

Amplasată pe o suprafață totală de 23.000 mp2, clădirea Rahmaninov are 8 etaje pline cu apartamente care mai de care. La intrare, vei fi întâmpinat de un lobby împodobit cu candelabre și lumini, iar în interiorul apartamentelor vei găsi cele mai bune finisaje și toate condițiile de care ai nevoie. Aerul futurist și luxos reprezintă specificul clădirii, iar confortul proprietarilor e pus întotdeauna pe primul loc.

Toate apartamentele sunt dotate cu sistem de racire prin tavan necesar în zilele toride de vară, iar spațiul interior va fi mai mult decât ai nevoie indiferent de apartamentul ales. Rahmaninov Residence dispune de peste 200 de locuri de parcare, iar paza și protecția sunt garantate 24 din 24 de ore.

Din fericire, ai avantaje atât în interiorul complexului, cât și în exteriorul acestuia. Pe lângă luxul și condițiile create de unul dintre cele mai frumoase residence-uri ale capitalei, dispui și de beneficiile celei mai dorite zone din București. Lacul Floreasca, Calea Floreasca, Parcul Verdi și multe alte atracții vor fi cei mai comozi vecini ai tăi, iar de la balconul apartamentului tău poți avea cea mai frumoasă priveliște către acestea. Știm că îți place să fii mereu în centrul acțiunii, iar în zona de nord se dă întotdeauna ora exactă în ceea ce privește trend-ul capitalei.

Te așteptăm la o vizionare pentru a te convinge că Rahmaninov Residence are tot ce-ți trebuie!


    Vezi alte proprietati similare