Penthouse 6 Rooms | Lake View | Baneasa / Herastrau Area

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
268 m2
both
6 camere
5 băi
2 locuri de parcare

Eleganța, bun gust și rafinament. Acestea sunt cele mai potrivite adjective care descriu acest penthouse situat în zona Parcului Herăstrău, una dintre cele mai exclusiviste zone ale Bucureștiului.

Un penthouse cu adevărat de lux unde te poți bucura de un view superb deasupra orașului, proprietatea îmbină un stil arhitectural modern, în nuanțe de auriu, bej, negru și gri, candelabre impunătoare și sticlă de cea mai bună calitate cu accente calde de lemn pentru o atmosferă primitoare.

Proprietatea este orientată către Sud Est, se întinde pe o suprafață utilă totală de 263 mp2 și 49 mp2 dedicați celor două terase.

Penthouse-ul este decomandat, se află la etajul 6 al unui bloc rezidențial construit în 2019, are 6 camere spațioase cu ferestre înalte, 5 băi cu finisaje la cele mai înalte standarde, 2 terase, 2 locuri de parcare care nu sunt incluse in pret. (20.000 euro un singur loc)

Printre facilitățile locuinței putem menționa:

Încălzirea în pardoseală,
Parchetul triplu stratificat,
Pergolele din lemn importate din Germania,
Sistemul de climatizare Daikin,
Structura din lemn care confera modularitate spatiului,
Șemineu pe ethanol,
Înălțimea tavanului este de 3.30m.

Dacă te gândești deja cum vei organiza petrecerea de casă nouă alături de prieteni în această locuință cu adevărat specială, contactează-ne și programează o vizionare la 0734 111 444.


    Vezi alte proprietati similare