PENTHOUSE | AVIATORILOR | 5 ROOMS

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Aviatorilor
192 m2
vânzare
5 camere
2 băi

Un PENTHOUSE aparte pentru un proprietar unic! Marile oportunitati apar intotdeauna la momentul potrivit, motiv pentru care noi, Heritage Properties, ne-am gandit sa-ti aducem un plus in stilul tau de viata cu o portita catre achizitionarea locuintei ideale. Dacă esti genul caruia ii place sa fie mereu in centrul actiunii si aproape de orice eveniment, avem un Penthouse superb de 5 camere, amplasat in inima Bucurestiului, intr-un imobil finalizat in anul 2012, disponibil la etajul 5 din 5.

Sunt sigur ca deja ti-ai facut o idee, insa da-mi voie sa-ti conturez aceasta imagine cu un lux de amanunte. Cu o suprafata totala de circa 192 mp, Penthouse-ul amplasat in zona Aviatorilor dispune de toate facilitatile de care ai nevoie. De la design-ul unic, pana la privelistea superba, penthouse-ul te va face sa te simti ca acasa din primul moment in care vei pasi in perimetrul acestuia. Living-ul spatios si cele 4 dormitoare vor fi locuri ideale de refugiu în momentele in care ai nevoie de timp pentru tine, iar mobila aleasa de experti ai design-ului interior te va convinge ca look-ul locuintei se potriveste ca o manusa cu ambientul local.

Cu certitudine, weekend-urile in familie vor capata alta culoare, mai ales ca terasa de care dispune Penthouse-ul asigura spatiul necesar pentru a socializa în aer liber, intr-un loc intim, ferit de agitatia urbana.

In concluzie, cele trei atuuri ale unei locuinte sunt zona, confortul si spatiul in aer liber, iar penthouse-ul pus la vanzare le intruneste pe toate trei intr-un stil cu totul aparte. Iar daca inca nu te-am convins ca este locuinta ideala pentru tine, te asteptam la o vizionare! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati.


    Vezi alte proprietati similare