Penthouse | Duplex – 4 camere | Universitate

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Universitate
169 m2
închiriere
4 camere
2 băi

Un PENTHOUSE unic pentru un proprietar unic!
Marile oportunități apar întotdeauna la momentul potrivit, motiv pentru care noi cei de laHeritage Properties, ne-am gândit să-ți facem viața mai bună cu o portiță către achiziționarea locuinței ideale pentru tine. Dacă ești genul căruia îi place să fie mereu în centrul acțiunii și aproape de orice eveniment, avem un Penthouse superb de 4 camere, amplasat în inima Bucureștiului. Din Piața Universității s-a dat întotdeauna ora exacta. O zonă plină de istorie și cultura în care locuințele s-au păstrat ca noi pentru a completa ambientul boem al capitalei.
Sunt sigur că deja ți-ai făcut o idee, însă dă-mi voie să-ți conturez această imagine cu un lux de amănunte.
Cu o suprafață totală de circa 170 mp, Penthouse-ul amplasat în zona Universității dispune de toate facilitățile de care ai nevoie. De la luxul debordant, până la priveliștea superbă, penthouse-ul te va face să te simți ca acasă din primul moment în care vei păși în perimetrul acestuia. Living-ul spațios și cele două dormitoare vor fi locuri ideale de refugiu în momentele în care ai nevoie de timp pentru tine, iar mobila aleasă de experți ai design-ului interior te va convinge că look-ul locuinței se potrivește ca o mănușă cu ambientul local. Cu certitudine, weekend-urile în familie vor căpăta altă culoare, mai ales că terasa de care dispune penthouse-ul asigură spațiul necesar pentru a socializa în aer liber, într-un loc intim, ferit de agitația urbană.
De asemenea, știm cât de importante sunt cele 3 mese ale zilei și confortul de care acestea trebuie să dispună, motiv pentru care în sala de mese vei găsi spațiul ideal pentru micul dejun, prânz și cină, iar întâlnirile de grup vor căpăta o altă formă atât pentru membrii familiei, cât și pentru proprii invitați. Biblioteca clasică amplasată în aceeași cameră va sta mereu la dispoziția ta în momentele în care vrei să te destinzi cu una dintre lecturile tale favorite, iar masa amplasată în centrul camerei îți va oferi confortul necesar pentru a te delecta cu o carte.
Odată cu trecerea timpului, trebuie să ne simțim cât mai comozi în propria locuință, iar penthouse-ul din zona Universității a fost amenajat pentru a îndeplini orice necesitate.
Cele trei atuuri ale unei locuințe sunt zona, confortul și spațiul în aer liber, iar penthouse-ul pus la vânzare la mai puțin de 1.000.000 euro le întrunește pe toate trei într-un stil cu totul aparte.
Totul pare limpede, însă vrem neapărat să te întâlnim pentru a te convinge singur de cele spuse. Suntem mereu disponibili și te așteptăm în orice moment la o vizionare!


    Vezi alte proprietati similare