PENTHOUSE – PANORAMIC VIEW – 4 ROOM – 45 SQM TERRACE

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Barbu Vacarescu
130 m2
închiriere
4 camere
4 băi
1 locuri de parcare

Sunteti empatizant al privelistilor grandioase asupra Capitalei? In acest caz, sunt bucurosi sa va prezentam in premiera in portofoliul nostru un penthouse spre inchiriere aflat in zona de Nord a Bucurestiului.

In ceea ce priveste locația, Barbu Vacarescu este o locatie unica prin vitalitatea sa, inalta dezolvare urbanistica din ultimii ani si mediul de oameni linistiti si calzi preocupati de frumos. Imobilul se afla localizat in cadrul ansamblului rezidential Apartment Central Park, construit in anul 2009 .Acesta se inchiriaza alaturi de un loc de parcare, un calculator Mac si alte features.

In acest decor atractiv descris mai sus gasim apartamentul pe care vi-l prezentăm astazi. Imobilul are 4 camere, disponibil la etajul 11 din 11, in suprafata de 140 mp utili + terase (40 mp).

In cadrul acestuia, decorul contemporan si arta se imbina pentru a crea un colt de Bucuresti care transcende timpul prin unicitatea sa. Aceasta simbioza este prezentata chiar de la intrare, prin tablourile aparte, mastile tribale din lemn sculptat, elementele de mobilier, continand elemente tipice modernismului. Totodata, ornamentatia bogata este de neratat în living si in cele 3 dormitoare (fiecare avand baie proprie).

Va asteptam cu drag la o vizionare! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.


    Vezi alte proprietati similare