Pool | Triana Residence | 4 Rooms Apartment | Pipera

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Iancu Nicolae
188 m2
închiriere
4 camere
2 băi

Confortul tău e cea mai bună afacere!

Fericirea e cel mai bun medicament și, deși vine în doze mici, e foarte simplu să ți-o asiguri prin propriile decizii.

O casă nouă ar fi un început excelent, iar Heritage Properties, are o sugestie grozavă pentru tine. În câteva cuvinte, un apartament de lux în cea mai frumoasă zonă a capitalei, însă lasă-mă să te duc printr-un tur imaginar ca să poți vizualiza și tu ce te așteaptă. Intrăm pe Bulevardul Pipera in apropierea Scolii Americane și urmărim un apartament de vis cu 4 camere spațioase, plasat într-un complex dotat cu cele mai bune servicii. Ai 280m de libertate, spațiu în care îți poți pune cele mai dragi lucruri pentru a-i oferi propriul ambient casei.

Livingul e mereu o invitație directă la relaxare. Dimensiunea și amenajarea îl recomandă, lucruri care îndeplinesc cu succes nevoia de odihnă. Propriul dormitor te întâmpină cu un dressing imens, perfect pentru a-ți așeza întreaga garderobă, iar cele 3 băi ale apartamentului completează perfect segmentarea locuinței. Interiorul te va impresiona, cu siguranță, iar de asta te poți convinge cu ochii tăi, însă hai să-ți prezint piesa de rezistență a pachetului. Exteriorul îl considerăm la fel de important, iar complexul în care se află apartamentul are toate dotările de care ai nevoie. O sală de fitness spațioasă în care te poți debarasa de stresul cotidian, un loc de joacă pentru copiii tăi și, bineînțeles, doua piscine exterioare pentru a te răcori în zilele toride.

Siguranța face parte din valorile noastre, de aceea, imobilul este păzit 24/24 și dispune de cel mai bun sistem de supraveghere video. Lucrurile tale sunt intangibile sub tutela complexului, mai ales că sunt puse la punct și cele mai mici detalii. Practic, în momentul în care îți inchiriezi această locuință, achiziționezi un întreg pachet de servicii necesare și, pe lângă asta, îți oferim două locuri de parcare pentru autovehiculele tale și o boxa pe care le poți folosi după bunul plac.

Triana oferă toate condițiile de care ai nevoie, amplasate în cea mai frumoasă zonă din întreaga capitală. Nordul e recunoscut pentru beneficiile sale. Împrejurările sunt acompaniate de cele mai bune școli, complexuri comerciale și restaurante din țară.

Dacă simți că ți-ai găsit locuința pe care mereu ți-ai dorit-o, te așteptăm la o vizionare și o ceașcă de cafea pentru a ne cunoaște.


    Vezi alte proprietati similare