Studio | Herastrau | Aviatiei Apartments | 10 SQM TERRACE |

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
42 m2
vânzare
1 camere
1 băi

Avem bucuria de a va prezenta un studio unic in minunatul complex Aviatiei Apartments. Este vorba despre o locuinta amplasata la etajul 6 unui bloc finalizat in anul 2019 cu 6 etaje.

Livingul extrem de cozy, bucataria open space si grupul sanitar impart cei 42mp utili, unde se adauga terasa. Designul este unul premium, aerisit, perfect pentru linistea de care ai nevoie dupa o zi de munca stresanta la birou.

Ansamblul Aviatiei Apartments dispune de o localizare excelenta, fiind situat in nordul Bucurestiului – Aviatiei, intr-o zona linistita si sigura, cu acces facil catre market-urile Lidl si Mega Image, spitalul Medicover Bucuresti, Aviației Wellness Center, centre sportive, scoli si gradinite, dar si restaurante si cafenele.

Asadar, avem: zona buna, lumina, design premium, cozy si un pret pe masura, dar daca tu nu ne crezi ca este apartamentul perfect, hai sa te convingi! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!


    Vezi alte proprietati similare