TEREN SNAGOV | IESIRE LA LAC 27M | 8744 MP | VILA 23

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Orice zona
vânzare
0 camere

Vă prezentăm un teren impresionant de 8.744 mp într-o locație deosebită, în apropierea Vilei 23 din Snagov. Acest teren are o deschidere la lac de 27m, oferind acces direct la o gamă largă de activități pe apă, inclusiv pescuit, înot și sporturi nautice.

Pe lângă avantajele de a avea o astfel de proprietate la malul lacului, acest teren are potențialul de a fi dezmembrat în 9 loturi pentru a fi achiziționat de un dezvoltator, sau poate fi vândut ca un întreg sau sub formă de loturi individuale pentru construcția unei case.

Zonele limitrofe oferă o mulțime de facilități, cum ar fi terenuri de golf, terenuri de tenis, cluburi de echitație și multe altele. De asemenea, Snagov este situat la doar 20 de minute de mers cu mașina pana in București, făcând această zonă ideală pentru cei care doresc să trăiască într-un cadru natural și liniștit, dar să aibă în același timp acces la facilitățile orașului.

Cu toate acestea, terenul oferă în același timp un cadru natural și liniștit pentru a vă construi o casă sau o proprietate de vacanță. În concluzie, acest teren impresionant cu deschidere la lac este o oportunitate unică de achiziție într-o zonă deosebită cu o gamă largă de avantaje. Așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm acest teren și să vă ajutăm să faceți cea mai bună achiziție posibilă.


    Vezi alte proprietati similare