VIDEO | Casa Premium 9 camere – Residential Class | Pipera

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
247.86 m2
vânzare
9 camere
2 băi

Te introducem într-un tur de vis! Una dintre cele mai frumoase locuințe te așteaptă!
De mai bine de două decenii, cartierul Pipera are parte de o continuă dezvoltare, iar noi ne dorim să profiți de cea mai bună oportunitate de a te muta în cea mai stilată zonă a capitalei. Clienții White Capital au fost întotdeauna aparte, motiv pentru care am ales doar proprietăți deosebite pentru a le satisface dorințele acestora. Astăzi ne îndreptăm toată atenția către tine fiindcă ți-am pregătit o casă care, cu certitudine, îți va schimba percepția despre conceptul de locuință.
Class Residennce Pipera ne pune la dispoziție o casă superbă în care stilul și confortul au rezultat un echilibru ideal. Cu o suprafață totală de 247 mp2, frumoasa casă din zona de nord dispune de 9 camere spațioase gata să-i asigure confortul necesar noului proprietar. Pe lângă look-ul aparte și amplasarea ideală, casa are o listă întreagă de caracteristici care i-au oferit un statut aparte.
Cu o înălțime de 2.8M, casa a fost amenajată de unii dintre cei mai buni designeri ai domeniului. Gustul și ambientul relaxant fac o echipă excelentă, iar micile detalii au fost tratate cu cea mai mare seriozitate de către experți. Din acest motiv, în interiorul casei vei găsi parchet din lemn de nuc brazilian, lime stone în bucătărie, iar bucătăria din spate o vei găsi amenajată cu faianță ceramică din UK. Bineînțeles, mobila și piesele din interiorul casei au fost alese din cele mai selecte locuri. O oglindă e întotdeauna necesară, motiv pentru care în încăperile casei vei găsi oglinzi Marche aux Puces, draperii și tapet alese de designer, mobila și suport TV Guadarte, iar pentru a completa aerul boem și confortabil, în camerele mari, au fost puse două candelabre alese din gama selectă. Băile sunt toate amenajate cu piatră naturală, iar mobila daneză din camera copiilor a fost aleasă special pentru a completa peisajul mirific al casei.
Sper că ți-ai făcut o imagine completă pentru ceea ce se află în interior, însă surprizele continuă cu o terasă superbă amplasată în exteriorul casei. Cu o suprafață totală de 21mp2, terasa casei îți va găzdui cele mai frumoase amintiri în zilele toride de vară și primăvară în care dorești să te relaxezi admirând panorama cartierului.
Practic, ai parte de tot confortul în interior și de o liniște desprinsă din basme în exterior. Probabil te va uimi prețul, însă noi suntem gata să-ți oferim o casă de milioane la prețul de doar 1.1M euro. La o primă vedere, pare destul de mult, însă atenția cu care a fost construită și amenajată casa poate garanta un aspect și un confort sporit pentru o foarte lungă perioadă de timp. Dacă te simți pregătit să faci un pas în față, te așteptăm să te convingi cu proprii ochi de cele spuse și să discutăm la o cafea mai multe detalii despre una dintre cele mai frumoase case ale zonei de nord.


    Vezi alte proprietati similare