Floreasca | Vila / 10 cam | Ultracentral

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Floreasca
353 m2
vânzare
10 camere
5 băi

Te invităm să descoperi o vila de 10 camere, ultracentral, in zona Floreasca.

Localizare:
Vilă frumoasă, din1939, cu parte adăugată în 1996 pe toate nivele, spre spatele curții, situată în cea mai la modă zonă din București, în cartierul Floreasca, înconjurat de Parcuri și Lacul Floreasca, dar în proximitatea celor mai bune restaurante și Agora Floreasca. Proprietatea este totodată și în centrul afacerilor, al politicii și divertismentului.

Vecinătăți:
Proprietatea se află in apropierea: Parcului Automatica, Agora Floreasca 170m, Parcul Floreasca 300m, Parcul Cinema Floreasca 200m, Parcul sportiv Dinamo 400m; Promenada și Piață Victoriei la 5 minute cu mașina.

Dispune totodată de 2 intrări separate din curte direct în zona de demisol înalt și alte 2 scări interioare. Între Demisol și Parter care se pot folosi (închise în acest moment), interfon la scara principală – foarte frumoasă, cu balustradă din lemn circulară, care face legătură între Parter, Etaj și Mansardă – 2 centrale termice, 3 bucătării și o chicineta, un WC de serviciu la etaj, 4 AC și un balcon – încadrat de 2 stâlpi în stil ionic.

Mansardă locuibilă foarte frumoasă.
Se poate renova și amenaja în multe feluri, pentru diverse destinații.

Suprafață:
Imobilul are o suprafață totală de 398 mp și utilă de 353 mp.
Teren total 204 mp (amprenta casei 132 mp), din care 186mp în proprietate și 18 mp cu chirie la stat (se poate cumpăra).

Facilități:
Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum:
– arhitectură specifică anilor ’30
– parcare în curte
– compartimentare pentru 2-3 familii
– mansarda cu bârne din lemn

Vrei să afli mai multe detalii?

Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.


    Vezi alte proprietati similare