Win Herastrau | 2 Camere | Premium

galerie foto

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
Herastrau
63 m2
vânzare
2 camere
1 băi

WIN Herăstrău este un ansamblu imobiliar exclusivist, situat în partea de nord a capitalei – cartierul Șoseaua Nordului. Include 6 clădiri (2S+DS+P+5E) cu apartamente cu câte 2-5 camere și oferă, prin toate componentele sale, confort, siguranță, funcționalitate și frumusețe.

Sistemul structural din beton armat este proiectat în formatul optim de diafragme, plăci și grinzi perimetrale, prin care elementele de rezistență sunt mascate în pereții de compartimentare sau sub plafonul de rigips, evitând apariția colțurilor și facilitând mobilarea.
Fundația este de tipul radier general, cu incintă etanșă din pereți mulați.

Termosistem cu densitate mare, finisaj mixt cu tencuială de exterior și placare cu material compozit/piatră naturală.
Tâmplărie exterioară cu rupere de punte termică, pentru coeficient transfer termic optim, cu deschideri oscilo-batante și/sau glisante și/sau pereți cortină.
Finisaje logii, curți și terase cu deck/gresie antiderapantă/granit.
Parasolar în zona logiei, pentru a crea intimitate sau protecție față de soarele excesiv care poate exista.
Parapeți de protecție logii, din sticlă.
Sistem iluminat exterior al fațadelor, tip LED.

Pentru încălzirea apartamentelor și prepararea apei calde menajere se va folosi o centrală cu combustibil gazos, prevăzută cu sistem de recirculare pentru diminuarea costurilor.
Echipamentul este amplasat în încăperile tehnice, în zona de subsol, proiectat conform celor mai înalte standarde de siguranță la incendiu. Cele mai puternice elemente anti-vibrații și de absorbție a șocurilor au fost luate în considerare pentru a reduce zgomotul.
Contorizarea se va face atât la pornirea circuitelor din centrală, cât și individual pentru fiecare apartament.
Încălzirea în interiorul apartamentelor este proiectată prin sistemul de încălzire în pardoseală, iar în băi vor fi prevăzute, suplimentar față de acest sistem, radiatoare de tip port-prosop.
Apartamentele sunt prevăzute cu sistem de aer condiționat tip VRV, cu unitățile exterioare așezate centralizat, fără să afecteze estetica fațadei.
Instalația sanitară se alimentează din rețeaua publică conform aviz ApaNova. Ansamblul va beneficia de grupuri de pompare pentru asigurarea presiunii și rezervei de apă.

Ușă de acces în apartament – metalică, antiefracție.
Uși interioare – MDF vopsit, balamale ascunse, broască magnetică.
Parchet stratificat în living, dormitoare, holuri, bucătărie.
Plăci ceramice/piatră naturală pentru pardoseli și pereți în băi.
Obiecte sanitare, gama premium (ex: Villeroy & Boch, Kludi).
Ascensor – câte două pentru fiecare corp de clădire.
Lobby intrare în clădiri cu înălțimea de 6 metri, amenajat în stilul de design Art Deco – luxos, geometric, mobilat elegant.


    Vezi alte proprietati similare