Jan 2018

Rasfatul culinar este in nordul Capitalei

Desigur, nu este o surpriza pentru nimeni ca zona de nord a Bucurestiului gazduieste absolut tot ce inseamna bun si rafinat in materie de bucatarie, orice bucatarie.

Cele mai bune restaurante sunt, fara indoiala, in acest mini-oras al Capitalei. Sa spui ca locuinesti in Nord e absolut suficient pentru toti cunoascatorii. Sa spui ca mergi la lunch sau la dinner, sau de ce nu, chiar la breakfast, in Nord poate starni chiar invidii.
Locul acesta este, cu siguranta, inspirational, pentru toate categoriile de oameni. De aici pornesc tendintele, de la fashion, pana la beauty, ba chiar si atitudine, pana la deliciul nostru al tuturor – mancarea! Pentru ca fericirea, cu tot ce inseamna ea este o stare de spirit!

 

Casa Di David, Isoletta, Bonton, Pescarus, Bel Mondo, Herastrau, Trattoria Il Calcio, Nuba, Biutiful, La Brasserie, Il Locale, The Embassy, Zaitoone, Le Grenier a Pain, Aqua, Tapo, Vacammu, Argentine, Osho, Mozzafiato, Madame Pogany, E3 by Entourage, Fitto Cafe, Vivo sau Fish House sunt doar cele mai rezonante nume de restaurante care dau tonul tuturor bucatariilor internationale. Cei care locuiesc in nordul Bucurestiului sunt cei mai rasfatati din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere culinar.

De aceea, acesta poate fi chiar unul dintre factorii importanti in decizia ta de achizitie a unei locuinte in aceasta zona! Fie ca sa locuiesti chiar tu aici avand acest rasfat zi cu zi la indemana ta, fie sa investesti intr-o locuinta ca sa poti oferi chiriasilor tai acest minunat confort!

Nu degeaba ii zicem mini-orasul tendinta al Bucurestiului, nu-i asa?! 🙂

Editor